Ceata din Cluj

Fundația Ceata

Atelier de GNU+Linux în Cluj Npoca

Data 24 august 2013
Orele 11:00 – 15:00
Orașul Cluj-Napoca, România
Sala Clădirea Mathematicum
Gazda Universitatea Babeș-Bolyai
Adresa Str. Ploiești nr. 23-25
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
Calendar vCal, iCal

 

Fundația Ceata organizează un atelier de instalat distribuții libere ale sistemului GNU+Linux, sub coordonarea echipei locale din Cluj, Ceata-CJ.

La atelier, participanții sunt așteptați să se prezinte cu calculatoarele lor portabile. Fiecărui participant i se recomandă să vină cu bateria încărcată, încărcătorul, un disc de 700 MO și o memorie pe USB de minim 1 GO.

Participarea este gratuită și nu necesită înscrierea în prealabil. Voluntarii noștri îi vor asista pe participanți în procesul de instalare de distribuții libere de GNU+Linux la alegere între Trisquel, Parabola, Dragora și gNewSense.

Acest eveniment se bucură de sprijinul Universității Babeș-Bolyai.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată programelor de calculator libere și culturii libere și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal în iunie 2008 și a devenit fundație în februarie 2013. Este încă de la început foarte implicată în activismul pentru programe libere, în organizarea de evenimente dedicate libertății digitale și în realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere. Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA – atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

, , , , , , , , ,

Leave a Reply