Ceata din Cluj

Fundația Ceata

Cum a fost la Atelierul de instalat GNU+Linux de la Cluj-Napoca

Primul atelier de instalat GNU+Linux organizat de Ceata la Cluj a fost un experiment în mare parte reușit, deși au fost câteva probleme tehnice și nu ne-am putut conecta calculatoarele la Internet. Evenimentul a descurs conform programului care se găsește pe pagina dedicată atelierului: http://ateliere.ceata.org/

Din păcate, sala nu a fost plină nici pe sfert, fiind prezenți doar 6 participanți pe lângă organizatori și colaboratori (în total, 15 oameni). Dintre aceștia, mai mulți au testat și au luat discuri cu RogentOS, în timp ce un participant s-a arătat interesat să instaleze openSUSE (și ulterior a intrat în comunitățile Ceata și openSUSE România).

Ca să evităm problemele de participare redusă, pentru data viitoare ne propunem să ne implicăm mai mult pe partea de promovare. Vom pune la dispoziția participanților și un formular de înscriere, ca să ne putem face o estimare a numărului de participanți înainte de eveniment.

După terminarea atelierului, organizatorii (Fundația Ceata), colaboratorii (openSUSE România și RogentOS) și participanții au socializat în localul L’Atelier de pe strada Memorandumului.

În albumul Fundației Ceata puteți să vedeți cum a fost la atelier: http://albume.ceata.org/index.php?/category/28

, , , , ,

Leave a Reply